Korea Tour by JomJalanKorea

Jom jalan-jalan ke korea dengan kami!!! ^_^, bagi yang tidak confident untuk jalan-jalan bersendirian, atau risau sesat di korea yang rata-rata penduduknya tidak fasih berbahasa inggeris, atau yang tiada masa untuk buat research sindiri, jom join pakej yang kami sediakan !!.

Sila klik di pilihan di bawah untuk detail pakej dan itinerary yang kami sediakan:-

Seoul – Nami Island Basic Tour

4 Days 3 Nights tour

5 Days 4 Nights tour

6 Days 5 Nights Tour

7 Days 6 Nights Tour

Seoul- Nami Island Add ons Ski/Theme Park/ Seorak

5D4N tour + Ski/Theme Park/ Seorak

6D5N tour + Ski/Theme Park/ Seorak

7D6N tour + Ski/Theme Park/ Seorak

Seoul-Busan Basic Tour

4D3N  Seoul + 2D2N Busan

Seoul-Jeju Basic Tour

4D3N  Seoul + 2D2N Jeju

Seoul-Busan-Jeju Basic Tour

7D6N tour

4D3N  Seoul + 1D1N Busan + 2D2N Jeju

Advertisements

85 thoughts on “Korea Tour by JomJalanKorea

    1. Wsalam, email saya di ruangan soalan ^_^, TQ, btw, sebelum ni mungkin ada kawan yg dh bertanyakan kat saya, maaf sgt, 1~7NOV dh ada org book, private tour, jika berminat, utk 8NOV~12NOV insyaAllah boleh

  1. Saya nak tour seoul, nami n mt sorak 22 – 25 nov 2014. 26 nov free n easy..27 nov blk msia. Tak ada private tour lain ke

      1. Cuti bln mac 2015…23 orang Tmasuk 3 kanak2. Blh ke bawa kami? 7h6m…tapi kami nk jimat, nk msk dan mkn sendiri. Hanya perlu tour guide shj. Naik public transport. Blh book kan guesthouse yg blh msk? Brp kena byr..

      1. oh..kira combine dgn group lain la ye..cuma tarikh tu pihak tuan ke yg tetapkan atau mcmana?…terima kasih 🙂

      2. ohoo ok…terima kasih…kalau ada group yg nk open pihak tuan akan war-warkan di blog kan…ok sy akan sentiasa jengah blog ni la lepas ni..hehe..terima kasih utk semua maklumat. =)

  2. Assalam sis… sy & husband plan nak ke korea on 3/12/2014-7/12/2014… boleh tolong bg tunjuk ajar x?? Sy perlukn travel guide mcm sis… tanx dear…

      1. Owhh yakah… alaaa… rugilaa xdpt join dgn sis.. ada no fon utk whatsapp x?? @ fb ka senang ckit nak chat.. mmg perlu bantuan sgt2 nie… 😂😂😂

  3. Salam..sy ada tiket ke korea pd 15-21feb 2015..sdg mncari tour guide di sne..rangka yg di plan nk ke jeju skali..setakat ni kami (2org)..ada x grop lain untuk tarkh trsebut?

  4. Salam saya nak tanya untuk februari and april 2015 masih ada kosong lagi ke??boleh bagi tahu lokasi yang akan dikunjungi?dan bayaran bagaimana dan bila…dan saya cuma berdua bersama adik (girls) buat masa ini.

    TQ

  5. Pakej 11/6/2015-16/6/2015 ke korea .dewasa 4 org kanak2 5 org…kalau boleh hari pertama dan hari terakhir kami nak free n easy sahaja. Boleh tak uruskan percutian kami…

  6. Salam…ad x trip 16 ogos -22 ogos??klu ad brpa ye??setakat ni 3 org…n plan nk g seoul,everland/lotte world, n kpop ent companies…tket flight dh bli…

  7. Mac 2015…lupa. Kak br blik perth kmarin. Mcm tu jugak tripnya. Mklumlah org miskin tp teringin nk mlncong

  8. Hye. . . Ada sediakan pakej utk family? 2org dewasa dan seorang kanak2 berusia 5 tahun? Dalam bulan Jun/ Julai 2016?? Dalam berapa ea budget utk ke Seoul. .?

  9. Salam, saya mencari ground arrangement 4d3n Seoul untuk 5 orang. Flight tickets have been bought for May 2016. Boleh tolong email itinerary and cost per pax ? Thank you!

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s