Korea · pakej · seoul

Spring Trip All-In RM2,500

Dah nak spring dah pun di Korea. Spring trip akan datang ni. Untuk april ini, kami ada membuat open group dengan all-in package tau ^_^. Tarikh 11/4-15/4 (6 spots left) 24/4-29/4 (4 Spots left) Seoul-Nami Island- 5D4N Package includes : *accommodation (Homestay/ Guesthouse with self service breakfast ) *Lunch & Dinner *transportation (local bus &… Continue reading Spring Trip All-In RM2,500

pakej · seoul

Last Minute Deal Seoul-Nami Tour, RM1,250 per pax !!

Seoul-Nami tour 5D4N RM1,250 per pax !! Pakej termasuk bayaran guesthouse, entrance fees (basic tour), transportation (local bus & subway), lunch & dinner, guide tipping. Exclude flight & personal insurance, personal expenses. Minima 6 pax to go Promo tamat 31Disember ni cepat jgn lepaskan peluang ^_^ Berikut tarikh2 yang available untuk tahun hadapan 2015 20Dec-24Dec… Continue reading Last Minute Deal Seoul-Nami Tour, RM1,250 per pax !!

Busan · jeju · Korea · seoul

Busan~Jeju~Seoul Trip

Dah lama tak update travel tips untuk pembaca blog. Alhamdulillah, ramai yang dah mula mempercayai pakej yang kami tawarkan. Iye.. kalau nak travel sendiri boleh aje.. tapi yang tak nak fikir banyak2, nak enjoy time bercuti, taknak sesat barat, boleh je nak hubungi kami untuk bantuan ^_^. Bulan puasa haritu saya berangkat ke Korea atas… Continue reading Busan~Jeju~Seoul Trip

Busan · jeju · Korea · pakej · seoul

August-October Trip 2015

Assalamualaikum, dah lama tak menjengah ke blog saya.. maaf sangat terkurang update di sini, memandangkan saya sorang2 je admin utk instagram, facebook dan blog saya 😦 :(. MasyaAllah.. sambutan pakej ke korea sangat2 memberangsangkan bagi kami yang baru sahaja menapak perlahan ni. Berikut update jalan2 **JOMJALANKOREA by OHPERJALANANKU : Terima kasih tidak terhingga kepada teamjomjalan… Continue reading August-October Trip 2015

pakej · seoul

Jom menang contest ! 

Korea, Saranghaeyo IloveKoreaTour by Ohperjalananku di mengadakan pertandingan bergambar secara kreatif bersama logo IloveKoreaTour by @ohperjalananku. Pemenang bertuah bakal memenangi Hadiah Utama, 2 Baucer Pakej Ground Tour ke Korea bernilai RM3,000.00 , dan 3 Hadiah Saguhati. Bagaimana nak join #contestohperjalananku ? 1)Selfie atau edit gambar anda bersama logo @ohperjalananku  sekreatif yg mungkin. Post kan di… Continue reading Jom menang contest ! 

pakej · seoul

Winter Trip 17 Jan – 22 Feb (5 Groups)

Assalamualaikum, alhamdulillah.. winter trip 2015 mendapat sambutan terhangat sepanjang penglibatan saya sebagai private tour guide ke korea ni. Saya sejak dari dahulu mengambil langkah perlahan dalam mempromosikan service tour guide sahaja, namun, Alhamdulillah Allah memberi lebih rezeki tahun ini dan saya amat bersyukur sangat. Dah pun ada team member pun saya, iaitu cik asikin (Ekin)… Continue reading Winter Trip 17 Jan – 22 Feb (5 Groups)

pakej · seoul

Winter Trip 9Jan-14Jan

Assalamualaikum.. alhamdulillah permulaan tahun 2015 ini bermula baik bagi pakej bajet tour kami . Dimulakan dengan group anak beranak yang datangnya dari Kuala Selangor ini, keluarga kecil yang sangat mesra dan sangat humble. Tour guide cik Ekin yang menjadi guide mereka pada group ini juga, merasakan perjalanan kali ini sangat smooth gitu. ^_^. Tour kali… Continue reading Winter Trip 9Jan-14Jan