Korea · pakej · seoul

Spring Trip All-In RM2,500

Dah nak spring dah pun di Korea. Spring trip akan datang ni. Untuk april ini, kami ada membuat open group dengan all-in package tau ^_^. Tarikh 11/4-15/4 (6 spots left) 24/4-29/4 (4 Spots left) Seoul-Nami Island- 5D4N Package includes : *accommodation (Homestay/ Guesthouse with self service breakfast ) *Lunch & Dinner *transportation (local bus &… Continue reading Spring Trip All-In RM2,500

pakej · Tour guide

Kenapa perlu guna tourguide ke korea? – tips from ekin

Assalamualaikum dan 안녕하세요. Saya Ekin, salah seorang tour guide Jom Jalan Korea. Alhamdullilah,Ekin di beri peluang untuk menulis entry mengenai SERVIS TOUR GUIDE kami yang dahulunya dikenali awal sebagai Ilovekoreatour ataupun Ohperjalananku. Namun pada pertengahan tahun 2015,Sajangnim kami iaitu Kak Zurina telah menukarkan dengan nama yang lebih mudah untuk diingati dan difahami iaitu Jom Jalan… Continue reading Kenapa perlu guna tourguide ke korea? – tips from ekin

pakej · seoul

Last Minute Deal Seoul-Nami Tour, RM1,250 per pax !!

Seoul-Nami tour 5D4N RM1,250 per pax !! Pakej termasuk bayaran guesthouse, entrance fees (basic tour), transportation (local bus & subway), lunch & dinner, guide tipping. Exclude flight & personal insurance, personal expenses. Minima 6 pax to go Promo tamat 31Disember ni cepat jgn lepaskan peluang ^_^ Berikut tarikh2 yang available untuk tahun hadapan 2015 20Dec-24Dec… Continue reading Last Minute Deal Seoul-Nami Tour, RM1,250 per pax !!

Busan · jeju · Korea · pakej · seoul

August-October Trip 2015

Assalamualaikum, dah lama tak menjengah ke blog saya.. maaf sangat terkurang update di sini, memandangkan saya sorang2 je admin utk instagram, facebook dan blog saya 😦 :(. MasyaAllah.. sambutan pakej ke korea sangat2 memberangsangkan bagi kami yang baru sahaja menapak perlahan ni. Berikut update jalan2 **JOMJALANKOREA by OHPERJALANANKU : Terima kasih tidak terhingga kepada teamjomjalan… Continue reading August-October Trip 2015

pakej

Airasia Free Seats PROMO dah mai dah!! Jom Jalan Korea!!

Wuah airasia free seats dah dtg!! Ni harga flight utk trip akan dtg, masih available lg tarikh niii utk org join😁😁!! Tarikh2 yg available atau tarikh yg nk join atau nk bukak date utk org join, boleh refer kt cni tau: 2oct-6oct2015 (open for booking) 14oct-20oct 2015 (joined group) 22oct-27oct 2015 (fully booked) 28oct-1nov2015 (booked,… Continue reading Airasia Free Seats PROMO dah mai dah!! Jom Jalan Korea!!